Tijdens het weekend van 28 mei organiseert serviceclub Kiwanis Kempenkring op de terreinen achter hotel Aldhem aan de Industrielaan haar 14e Jumping.

Om dit event nog meer kracht bij te zetten zakte Achilles Somers vrijdagavond af naar de ThalsFM radiostudio’s. Hij was te gast in de radio-show van DJ Tam.


Achilles Somers is een man van de wereld. Hij is thuis in cultuur en naast  Kapitein Musketier van Armagnac is hij ook een echte levensgenieter die de fijne smaken in de culinaire wereld weet te waarderen. Bij Kiwanis vervult hij ook op nationaal vlak een belangrijke rol.

Achilles organisatie talent zal ten volle benut worden tijdens de 14e Jumping. De organisatie van de jumping zelf gebeurt in samenwerking met de ruitersportvereniging V.O.R.

De leden en partners van Kiwanis Kempenkring zorgen volledig belangenloos voor het overige deel van de organisatie van dit fantastische event. De opbrengst gaat immers volledig naar tal van goede doelen en jongerenprojecten in  de Kempen.

Kiwanis Kempenkring met hun  14e Jumping, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei op de terreinen achter hotel Aldhem aan de Industrielaan, grens Herentals-Grobbendonk.